Oppdag Innate: En Feiring av Australsk Design

Oppdag Innate: En Feiring av Australsk Design

Oppdag Innate: En Feiring av Australsk Design

 

Merket Innate og Designerne Bak

Innate er et australsk merke som har satt seg som mål å omdefinere den moderne australske estetikken gjennom tekstildesign. Bak dette spennende prosjektet står to bemerkelsesverdige designere: Fiona Spence og Wanda Jemini. Fiona Spence, basert i Sydney, etablerte Spence & Lyda i 1996, et selskap som ble en ledende designforhandler i Australia. Wanda Jemini, basert i Milano, har hatt en lang karriere som tekstildesigner for Missoni Home, hvor hun spilte en nøkkelrolle i å forme merkets globale suksess. Deres vennskap og estetiske forståelse, som startet da Spence & Lyda ble den eksklusive distributøren for Missoni Home i Australia, har nå ført til en ny og spennende fase i deres karrierer. Sammen har de skapt Innate Textiles – en kolleksjon som inkluderer alt fra badehåndklær til myke interiørelementer og tekstiler, som reflekterer deres kjærlighet til design og dype forbindelse til Australia.

 

Inspirasjon fra Australias Unike Landskap

Australia, et land av kontraster og skjønnhet, fungerer som den primære inspirasjonskilden for Innate. Denne store sørlige landmassen, med sin vidstrakte ørken og paradisaktige kystlinjer, gir liv til en rik palett av farger, teksturer og lyder som er uadskillelige fra landets identitet. Innate omfavner denne paradoksale naturen, og gjenspeiler en moderne australsk estetikk som er både uformell, avslappet og sanselig. Den første kolleksjonen av myke tekstiler og badehåndklær tar sin inspirasjon fra verkene til den anerkjente australske maleren Luke Sciberras. Gjennom sine produkter søker Innate å formidle essensen av Australia, en dialog mellom design og det unike landskapet som omgir dem.

 

Produksjon: Kvalitet og Håndverk

Hos Innate handler alt om skjønnhet, funksjonalitet og mening. Produksjonen av deres tekstiler og tilbehør er en feiring av håndverk og design. Hver skapelse er et resultat av en dyptgående prosess som kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknikker, for å sikre at produktene ikke bare er estetisk tiltalende, men også praktiske og holdbare. Ved å fokusere på lokal produksjon og bærekraftige materialer, ønsker Innate å redusere sitt økologiske fotavtrykk samtidig som de støtter australske håndverkere. Resultatet er produkter som ikke bare ser vakre ut, men også bærer med seg en historie om lidenskap, dedikasjon og en dyp forbindelse til det australske landskapet.

 

Med Innate kan du bringe et stykke av Australia inn i ditt hjem. Håndklekolleksjonen er ikke bare et luksuriøst tilskudd til ditt baderom, men også en påminnelse om den naturlige skjønnheten og den kreative ånden som definerer dette ekstraordinære landet. Gå ikke glipp av sjansen til å oppleve essensen av moderne australsk design gjennom Innates unike og inspirerende kolleksjoner.

Tilbake til blogg