Aurula Skinn

Aurula Skinn

Aurula skinn fra Jess Design er et matt, mykt skinn som bringer eleganse til det karakteristiske Buffalo-skinnet.

Aurula Black

Aurula Black

Aurula Rust

Aurula Rust

Aurula Stone

Aurula Stone

Aurula Old Pink

Aurula Old Pink

Aurula Nordic Blue

Aurula Nordic Blue

Aurula Sienna

Aurula Sienna

Aurula Bisque

Aurula Bisque

Aurula Light Grey

Aurula Light Grey

 

Egenskaper og finish
Aurula kombinerer finessene til en fet/voksaktig finish med den robuste, autentiske karakteren til Buffalo-huden. Skinnene er hovedsakelig farget med krom, noe som gir skinnet et glatt og mykt preg. Artikkelen er behandlet med anilin fargestoffer slik at ingen hudegenskaper dekkes. Det fettete læraktige preget er skapt av en etterbehandling med forskjellig typer raffinert mineralolje. Bøffelstrukturen er godt synlig og gir skinnet en ekstra dimensjon. Det fine med dette læret er den dype fargenyansen og den fine glatte følelsen. Skinnene som brukes til Aurula-skinn er fra de beste utvalgene.

Vedlikehold

 

Anilinfargestoffer gjør at skinn føles mykt og varmt. På grunn av sin åpne struktur er skinn følsomt for flekker. Lette riper kan fjernes for hånd eller med en myk rengjøringsklut. Unngå direkte sollys på møblene dine så mye som mulig, og ikke plasser møblene dine i nærheten av en varmekilde. Misfarging av skinn er unntatt fra garantien. Unngå skade av skarpe gjenstander som spenner, jeansknapper, hæler, klør fra dyr osv. Disse skadene er ekskludert fra garantien.

Ved fuktsøl anbefaler vi å trykke på skinnet forsiktig med en absorberende klut og la det tørke.

Etter tørking er det best å behandle skinnet med en spesiell skinnrens. Etterpå kan møblene behandles og stelles med en voks. Læret skal ikke rengjøres med kjemikalier eller poleringsmidler. Disse vil løse opp anilinfargestoffene.

Buffalo leather er en naturlig type skinn og bør næres med et vedlikeholdsprodukt for å sikre at skinnet tørker ikke ut.

Vi anbefaler følgende produkter:

• Keralux® sett S fra LCK - lenke til nettstedsvedlikeholdsprodukter: jess-care

• Leather Care Kit Wax & Oil fra Oranje

 

Tilbake til blogg