Luxor skinn

Luxor skinn

Luxor skinn fra Jess Design er et elegant skinn med en luksuriøs, blank finish.

Luxor Black

Luxor Black

Luxor Navy Blue

Luxor Navy Blue

Luxor Grey

Luxor Grey

Luxor Mouse

Luxor Mouse

Luxor Fango

Luxor Fango

Luxor Fango Light

Luxor Fango Light

Luxor Tan

Luxor Tan

Luxor Cognac

Luxor Cognac

Luxor Beige

Luxor Beige

 

Egenskaper og finish

Luxor trommes i et fat med høykvalitets anilinfargestoffer. Vakuumtørkeprosessen skaper en struktur som er stabil slik at overdreven strekking under bruk forhindres. Skinnene blir deretter behandlet tørt og en spesiell voks er tilsatt fargestoffet for å gi skinnet et tøft, glatt utseende. Etter voksing snus skinnet rundt i en trefat å med grovt korn for å styrke skinnet. Den blir deretter belagt til en myk og skinnende overflate er skapt. Den tilsatte voksen børstes ut og forsterker anilin og skinnets rene karakter. Skinnet har en glatt og blank finish som skjuler mye av det naturlige utseendet som riper, myggstikk og små ufullkommenheter som skal skjules. Det kan likevel forekomme og det er disse uregelmessighetene som gir dette læret sin tøffe og naturlige karakter.

 

Vedlikehold

Anilinfargestoffer gjør at skinn føles mykt og varmt. På grunn av sin åpne struktur er skinn følsomt for flekker. Lette riper kan fjernes for hånd eller med en myk rengjøringsklut. Unngå direkte sollys på møblene dine så mye som mulig, og ikke plasser møblene dine i nærheten av en varmekilde. Misfarging av skinn er unntatt fra garantien. Unngå skade av skarpe gjenstander som spenner, jeansknapper, hæler, klør fra dyr osv. Disse skadene er ekskludert fra garantien.

Ved fuktsøl anbefaler vi å trykke på skinnet forsiktig med en absorberende klut og la det tørke.

Etter tørking er det best å behandle skinnet med en spesiell skinnrens. Etterpå kan møblene behandles og stelles med en voks. Læret skal ikke rengjøres med kjemikalier eller poleringsmidler. Disse vil løse opp anilinfargestoffene.

Buffalo leather er en naturlig type skinn og bør næres med et vedlikeholdsprodukt for å sikre at skinnet tørker ikke ut.

Vi anbefaler følgende produkter:

• Keralux® sett S fra LCK - lenke til nettstedsvedlikeholdsprodukter: jess-care

• Leather Care Kit Wax & Oil fra Oranje

Tilbake til blogg